Három generációval az egészségért program 2.

Kedves Betegeink!

A Három generációval az egészségért program keretében vállaltuk, hogy részt veszünk a magyar lakosság egészségi állapotának felmérésében. Ezeket a terveket jelentősen módosítani kellett a koronavírus járvány miatt megváltozott életünk miatt! Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ és a Gottsegen Országos Kardiológiai Intézet ajánlásainak eleget téve a kérdőíves szűréseket elektronikus úton elindítjuk, bízva abban, hogy az élet előbb vagy utóbb visszazökken a normális kerékvágásba, mire a beérkező adatok alapján cselekedni kell.
A következő kérdőívek egészségügyi adatokra kérdeznek rá és annak érdekében, hogy ezek alapján a továbbiakban a háziorvos célzott vizsgálatokat tudjon kérni, szükséges személyes adatok megadása. Akinek ez elektronikusan aggályos, de szeretne részt venni a programban az a kérdőív csomagot papír alapon május 25.-től elkérheti a kisalagi rendelőben Szép Imre doktortól, vagy a "nagy" rendelőben Tóth Szilvia doktornőtől.
A program további, személyes konzultációt igénylő részeit folyamatosan indítjuk be az aktuális járványügyi helyzethez igazodva!
Együttműködésüket köszönjük!
Kezedben az Egészséged!
 
Alkohol
https://forms.gle/syUxb6SFn57Eobkw7
 
Májgyulladás
https://forms.gle/tHLwJw7S79oC8snb9
 
Egészségértés
https://forms.gle/GMBtaaK97JYaDZsR8
 
Szív és érrendszer
https://forms.gle/eqfD9zmJ1SPMUbnc7